2020. április 2., csütörtök

Fejlesztés Márti nénivel 2020. április 02.


Sziasztok!

Nagyon örültem, hogy a múlt héten többen is írtatok nekem, küldtétek a feladatokat, és kicsit meséltetek magatokról. Továbbra is erre biztatlak benneteket.J A szüleitek segítenek nektek az e-mail megírásban és elküldésében.


Most egy kicsit megdolgoztatjuk a fülünket.

Feladatok:

1.     Az első feladat az lenne, hogy szét kellene nézni a házban, és összeszedni mindent, amivel hangokat lehet előidézni:  két kanál, vitaminokkal teli doboz, nejlon zacskó, … A lényeg, hogy egymástól megkülönböztethető legyen a hangjuk. Legalább 6-7 dologra lenne szükség.
Többször kell megszólaltatni mindet, hogy megismerjétek az általuk keltett hangot. Csukott szemmel is szólaltassátok meg. Most kérjétek meg édesanyát, hogy amíg ti elfordultok, csörgesse, zörgesse, ütögesse meg hol az egyiket, hol a másikat. Nektek az lesz a feladatotok, hogy pontosan nevezzétek meg, hogy mit hallottatok.

2.    Most, hogy a fülünket felkészítettük arra, hogy különböző hangokat is felismerjen, jöhetnek az izgalmas feladatok. Ha ide kattintotok, akkor még válogatni is lehet, hogy melyikkel szeretnétek kezdeni. Érdemes mindet újra és újra gyakorolgatni, mert mint tudjuk, ez teszi a mestertJ



Jó munkát és nagyon szép hetet kívánok nektek!


Vigyázzatok nagyon magatokra!

Szeretettel: Márti néni


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése